onsdag den 17. september 2008

Og vinderen er:

ja jeg ved det ikke helt, men det er jo mig, som bestemmer :D, derfor udråbes EVI, som den der kom tættest på. Evi gættede på: et rørende kunstværk/lille skikkelse, er det mon Jens, som står for udførelsen (nej, men det har noget med ham at gøre) og det godt kunne se ud til sorte fibre som baggrund.
Nille var derhenad med papmaché og et cetera med naturskabt kunst. Hvis I to (eller andre) nedlægger protest, må der findes flere præmier ;o)
Evi - du må sende din adresse på mail - så du kan få tilsendt en præmie ;o)

Det er kunstnergruppen Sten & Papir, som har lavet billedet (måler ca. 40 x 40 cm.), og de bruger håndlavet papir, og tilhugget sten i deres kunstværker.Blev så forelsket i billedet, da det hang i Skovhuset i 2001, men havde ikke penge til det. Men det havde manden i mit liv, åbenbart, så i al hemmelighed, købte han det til mig. Titlen på billedet er: Gylden port.

10 kommentarer:

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Hmmm... det var kattens. Her gik jeg og troede jeg havde forstand paa kunst; then again, jeg tror nu alligevel de mindst har hentet inspiration fra en kat. :)))

Sister Bonde sagde ...

Tina - hvor ser du dog den kat :D
Men det er jo det der er så skønt ved kunst - INGEN HAR FORSTAND PÅ KUNST - eller også har vi alle ;o)

et cetera sagde ...

Jeg protesterer aldeles ikke - Evi var god og ihærdig :-) - og kunstværket er meget smukt - forstår godt, at du "faldt" - og så er ham Jens en skat, er han! - vi to har vel nok været heldige (eller dygtige) med vores mandfolk :-)

Sister Bonde sagde ...

Jamen selvom man er god og ihærdig, skal man vel også være i nærheden. Glad for at du mener det - et cetera.
Glemte at skrive det er ca. 5 cm. dyb, så det svæver næsten. Meget smukt.
Vi har nemmerlig været heldige :D

Donald sagde ...

Det var en god konkurrence! Måske ville billedet kunne afkodes på den fladskærm, jeg bruger på arbejde, men jeg har været hjemme og kunne ikke se struktur eller detailler; jeg ville have gættet på et smykke af Malabarisk oprindelse:-)

Jeg har klikket ind på Skovhuset og "Sten & Papir" og kom til at synes godt om begge dele. Go' ide med nogen konkurrencer!

Men nu til noget helt andet:-) Hvis alle og ingen har forstand på kunst, så er det alligevel som om at kunst er dekoration. For musikkens vedkommende taler man om "tapetmusik", og så kan man jo i øvrigt begynde at opdele i kategorier m.v.
Men jeg kan bedre lide at se på, om der er en historie eller en stemning, som kunstneren vil fortælle til os beskuere (eller kunstnerNE, man kan godt være flere om et "værk"). Det er bare mit lille bidrag til kommentarerne her:)

Sister Bonde sagde ...

Donald - tusind tak - og jeg har en fladskræm til salg 19 tommer :D

Skovhuset har jeg jo "tilhørt" i over 10 år som bestyrelsmedlem, dejlig og meget lærerig tid. Det er et vidunderligt hus, som Prins Henrik forsøgte at købe :D

Har bare så svært med, når folk siger de ikke har forstand på kunst. Mener at vi alle har.
Tak for dine gode ord Donald.

Donald sagde ...

Ja jeg mener også at vi alle har forstand på kunst (også musik) selv om ikke alle kan spille.

Men jeg synes det er synd når "kunst" "fryser" til at blive et "værk" som er autoriseret af "den offentlige mening".

Jeg vil i stedet have en happening eller en oplevelse. En oplevelse kan være at gå i teatret, museet eller koncerten, eller høre en dreng i 4. klasse fortælle. Måske er jeg egentlig bare lidt bange for at bedømmelser bliver til fordømmelser.

Jeg prøver ikke at sige at Rembrandt ikke er "kunst", bare fordi alle synes om ham; han er GOD! åh - jeg kunne blive ved.

Evi sagde ...

Jeg syntes det var så sjovt at gætte med her, men havde bestemt ikke regnet med at vinde denne gættekonkurrence. Jeg synes ikke at mine gæt var helt dækkende, for jeg gættede jo ikke at det var lavet af papir og sten og det var jo slet ikke lavet af hverken dine børn eller Jens, så egentlig synes jeg at buddet på papmache var mere præcist.
jeg kendte intet til den omtalte kunstnergruppe, før jeg så dit link her og fik klikket mig ind. Det er meget spændende og smukke ting, de har lavet.
Jeg kan godt forstå du er glad for dette billede. Hvor stort er det egentlig og hvordan er det sat op?

Sister Bonde sagde ...

Evi - du er vinderen - basta, jeg bestemmer :D
Så hvis du vil have tilsendt en lille præmie, har jeg brug for din adresse.
Har vist skrevet, at det måler 40 x 40 cm. og er 5 cm. dybt. Det er sat op/limet på en træramme, meget smukt, så man har fornemmelsen af, at det svæver.

evi sagde ...

Jamen jeg er da ikke den, der vil sætte mig op imod dommeren, så jeg siger mange tak for førsteprisen og vil snart få sendt en mail afsted. Selvom jeg ikke var med for at få præmie, så vil jeg ikke fratage dig glæden ved at give og mig selv for glæden ved at modtage en lille ting fra dig :-)