onsdag den 15. oktober 2008

Det blev fruens

fødselsdag. Kan varmt anbefales, at holde sådan en dag i Rom. Solen skinnede fra en skyfri himmel, 28 gr., ikke en vind, samt skønne oplevelser. Her kommer en lille egoistisk billedkavalkade, du behøver ikke se videre, med mindre lysten til at opleve nogenlunde det samme, er til stede. God fornøjelse.Min private guide, havde udtænkt en rute, ikke for lang, aht. den ømme ankel, med mange indlagte pauser.Der skulle ses på rigtig mange biler, for det kan jeg li. Men ikke lige den her model, det er jo Jenses (kan man skrive sådan?)Næææææ, lad mig få en ordentlig vogn. Hold da helt fest, hvor kørte der mange af dem rundt, og de fleste med indlagt privatchauffør.Indimellem studeren af smukke biler, måtte der besvares sms'er, for uden at prale, væltede det ind, og hvor det glædede mig. Tak til jer alle, som berigede mig med gode ønsker.Der var heldigvis udsigt til mange andre lækre bagdele, for Jens' frisør fra 2005, fandt vi ikke, så måtte de forstenede nydes og én nøjes.Et lille bryllup, blev der også tid til. Da brudeparret kom ud, blev de overhældt med ris. Det var der mange af tilskuerne, der ikke forstod noget som helst af, så der blev forklaret til den store guldmedalje, hvilken betydning det forhåbentlig har for brudeparret.Det var med at holde fast, for det blev til en del pauser på div. små lækre caféer. Men målet var en bestemt restaurant i Trastevere, som Swester havde anbefalet. Vi fandt vejen og en restaurant, og da vi gik derfra, lå anbefalingen lige ved siden af. Så pyt da, vi prøver igen en anden god gang :DFruen er ikke meget for kage - spiser det stort set aldrig - men jeg ville ha Tiramisu til dessert, og fik det. Havde forlangt, at meget af dagen skulle gå med indkøb, for ønsket var et par støvler. Der blev set og prøvet rigtig mange, og det lykkedes at finde de helt rigtige. Og ikke nok med det, den skønneste papirspose, som desværre ikke kom med hjem. ÆÆÆÆÆLLLLLsker lækre papirsposer. Men der var altså ikke plads til den, i vores små kufferter, som kan lægges over dit hoved i flyveren, så man dermed sparer tid, på ikke at skulle stå og vente på sin bagage. Nååååå, ja. Det blev en pragtfuld dag, som endte der, hvor vi havde det godt og nød udsigten. Prøv det: Piazza Barberini. Dejlig lille plads, hvor man i timevis, kan studere et skønt folkefærd.

14 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg synes det lyder som en dejlig og perfekt fødselsdag. Jeg nyder billederne og din fortælling: det er jo lige netop sådan man holder en god ferie. Det lyder rigtig, rigtig hyggeligt!

NILLE sagde ...

Det er en rigtig flot italiensk fyr, du har har fået som kammesjuk der på det sidste billede ;-)

Det er nemlig en hyggelig plads - Barberini - knap så turistpræget som Navona etc.

Dejlige billeder - og en dejlig fødselsdag lyder det til ;-)

Sister Bonde sagde ...

Altså hvor er det skønt, at det lige er mine to museumsfolk, som er på med det samme :D
Jens - det var vidunderligt - og gør det gerne igen og igen og igen.

Nille - synes du virkelig? Naaaajjjjj vel - kunne ikke se ham så meget, når jeg sidder med ryggen til.
Skøn plads, tror at vi næste gang finder et hotel i nærheden. Skønt område.
Tak for rosen.

Anonym sagde ...

Gratulerer med dagen, og for en dag du har hatt! Det ser helt praktfullt ut, - og varmen høres heller ikke feil ut her jeg sitter i silregnet og husker at jeg måtte skrape bilen for is i dag morges.

Nyt resten!

Elizabeth H. sagde ...

Tillykke med fødselsdagen - en fantastisk dag at have fødselsdag på - jeg giver dig helt ret :-)

Helle K. sagde ...

Sikke en fødseldag :)
Du ser dejlig og skide godt ud - som altid :)

Sister Bonde sagde ...

Åhhhhh Hege - det burde man gøre hver gang - altså rejse væk og nyde dagen intens. For vet du va, man glemmer helt at man har føsdag, og det er vel lykken.

Elizabeth - velkommen til - pragtfuld dag i skønt selskab af tonsvis af italienske mænd. Hmmmmm.

Helle - den går ikke do - har du set nærmere på de skanker? Fy da føj. Selvom man vandrer mellem 15 - 20 km. om dagen, så tager du 5 kg. på inden aftenen er omme. Det er en skændsel.
Tak for din søde mail og hilsen - varmer vildt.

Jette sagde ...

Ups... et lidt forsinket tillykke med fødselsdagen. Kan se på billederne, at du blev fejret på behørig vis :) Sikke en dejlig tur I har haft.

Sister Bonde sagde ...

Tak Jette :D
Pragtfuldt - kan stort set ikke blive bedre, tror jeg gentager til næste år.

Lene sagde ...

Tillykke med fødselsdagen i det sydlige Europa :-)

Og det er sjovt at du er så vild med det bilmærke :-)

fisker & fernández sagde ...

Et forsinket tillykke! Det ser ud til at i har haft en forrygende tur. Rom er et fantastisk sted, og så er der jo altid basis for at finde sig et bette sted og nyde et glas :-)

Sister Bonde sagde ...

Tak Lene - er kommet retur til det sydlige Danmark - lidt blæsende, regnfuldt og koldt. Hmmmmmm. Men smukt.
Så vidt jeg husker, er du lige så vild :D

Tak, tak Fisker - forrygende er ordet. Det hører du om senere.
Altid et skønt sted at slå sig ned og hvile fusserne :D

et cetera sagde ...

Genialt, at dagen blev "dokumenteret" med alle de smukke billeder af fødselaren - og du kan sige hvad du vil - du ser hammergodt ud - hele vejen igennem og fra top til tå :-) De dejlige adresser noteres til vi forhåbentlig skal til Rom til Yngste Nonfirmations-tur ... Glæder mig til at se støvlerne!

Sister Bonde sagde ...

Et cetera - det er stort set altid mig, der har det kamera i lommen. Men denne dag, fik Jens lov, og det er ikke sidste gang. Er totalt uvant med så mange billeder, af en selv, og det er da meget sjovt :D
Tak for rosen, og I kan få rigtig mange gode anbefalinger.