onsdag den 1. oktober 2008

Uopfordret

yes, det er det vi skal i øjeblikket, på kurset, sende uopfordrede ansøgninger rundt til firmaer, som man kunne tænke sig at arbejde i. Men først skal man jo lige gøre sig klar, hvad man magter, kan og tåler. Er simpelthen blevet for gammel, og har prøvet alt for meget, til at finde mig i - eller kan finde mig i, hvad som helst. Derfor måtte der virkelig tænkes kreativt. En kombination af alt det jeg kan/erfaringen/ballasten, ville et job som kørselsleder i et transportfirma, nok ikke være helt så tosset. Altså ikke taxa - men de helt store skønne lastbilfirmaer. Derfor er fruen nu i gang med, at sende uopfordrede ansøgninger rundt til de store mandfolk i transportfirmaerne, om de har lyst til at prøve mig :D

Og så søger skatteministeren en chauffør, god løn og fuldstændig umulige arbejdstider. Sender en ansøgning, bare for at få et svar - måske.

12 kommentarer:

Nille sagde ...

Sister, jeg forventede ellers at se dig i fjernsynet forleden dag. I de franske nyheder var der et MEGET langt indslag om de fantastiske resultater danske jobcentre opnår ved disse metoder... de bedste i verden til at få folk i arbejde igen! Og de viste klip fra sådant et kursus som dit - men fra København desværre! Jeg sad ellers på stikker!

Ministerchauffør ville da heller ikke være så dårligt! ;-)

Unknown sagde ...

Fantastiske - hmmmmmmm - sad de og kedede sig, eller var det som de film, der blev optaget af jøderne under nazimen :D
Nej det var uartigt, men kunne ikke lade være.

Har hjulpet en fyr på kurset i dag, som er ordblind og ikke har pc. Oprettet mail til ham og skrevet hans ansøgning til jobbet som ministerchauffør. Håber han får det. Skøn fyr

Anonym sagde ...

Du er en usleben diamant, er du :-D - og så har du et par skønne skåle dér - det er da Herbert Krenchels Krenit-skåle, ikke?

Unknown sagde ...

Meget sleben sten et cetera, men fortsat med skarpe kanter :D
Yes, yes - det er små skønne krenit skåle.

Anonym sagde ...

Ministerchauffør? Ha, det er da lige præcis dig. Hold da op - jeg håber virkelig at du får det. Jeg er sikker på at du ville elske det og jeg er lige så sikker på at ministeren ville være meget tilfreds. Jeg håber virkelig det lykkes.....!

Unknown sagde ...

Jens - du burde være minister :D
OK - så søger jeg - synes ellers ham den anden (som jeg skrev ansøgning for) skulle ha det.

Anonym sagde ...

Helt ærligt, så synes jeg at du har lige så meget ret til dét job, som alle andre. Naturligvis skal du søge. Jeg tror du ville være enormt glad for jobbet....

johanne sagde ...

Altså...ministerchauffør er da alletiders. Husk at spørge, om der følger "frynsegoder" med!
Jeg så engang en udsendelse som minder om den, Nille beskriver. Der sad de og løste kryds-og-tværs! De r..-kedede sig!

Unknown sagde ...

Jens - jeg vil gætte på, at de modtager et par tusinde ansøgninger til den løn. Men jeg gør det i morgen - lover dig det.

Johanne - det er grusomt, hvad kommunerne bruger deres penge på. Det værste er næsten, at man skal være der, du må ikke tage job i mens. Men regler er jo til for at blive ændret - forhåbentligt.
Nu gættes der ikke kryds-og-tværser - men surfes på nettet.

Personalegoder er altid et af de spørgsmål jeg stiller til en samtale - udover det sociale samvær - så skal nok :D

Conny sagde ...

Det kan da godt være jeg har misforstået noget, men hvad har de to smukke skåle, med job søgning at gøre.

Marianne sagde ...

Du ville være kanon som minister chauffør i uniform og det hele :-)

Unknown sagde ...

Conny - de er bare tomme, som så meget andet pt. - men smukke er de.

Tror du virkelig Marianne - ok sender en ansøgning i dag :D