søndag den 14. december 2008

Efter at huset

er blevet beriget med en dvd-afspiller, som virker, er der i den forløbne uge set en del film. Ellers ikke noget, som bliver praktiseret ret meget, men det er vist ved at blive ændret - stille og roligt.film Flammen og Citronen - ikke værd at omtale, måske lige bortset fra Thure Lindhardt, som jeg finder brilliant. Han er virkelig en fantastisk skuespiller, hvis I ikke har set ham i Nordkraft - se den.

Perfect Stranger - jamen Bruce er med - behøves yderligere kommentar? Filmen er temmelig kedelig, og ikke værd at bruge tid på. Men hvis man vil se en krimi med overraskende slutning, så god fornøjelse.

Becoming Jane - hvor er hun dog utrolig smuk Anne Hathaway. Hvorfor er der nogen, som bare får alt og lidt til? Dejlige og skønne, skønne billeder/optagelser, og en rigtig sød film, hvor man bare lader sig henrykke.

Direktøren for det hele - total ligegyldig film. På forsiden står der: "En slags meget personlig, meget absurd (og meget, det må man sige) jubelvækkende pendant til The Office. Det er meget morsomt". Vi grinede ikke en eneste gang. Men det siger måske mere om os, end om filmen.

Babel - så vi i går, og DET var/er en fantastisk film. Hold da fest. Der var flere gange, jeg sagde til Jens: Nu går jeg, vil ikke se mere. Meget flotte billeder, af meget forskellige landskaber og mennesker. Flot spillet af samtlige skuespillere.

13 kommentarer:

Susanne Nielsen sagde ...

Jeg kan se, at vidunderet er arriveret. Fungerer den godt? Jeg er nemlig stadig vil med den

Sister Bonde sagde ...

Hej Susanne - den er total lækker og superlille og handy, kan vist en masse ting, men det har vi ikke brug for. Bare den kan afspille :D
Pengene værd.

Susanne Nielsen sagde ...

Der skulle naturligvis stå VILD me den

Frk. Bibo sagde ...

Babel er også blandt mine favoritter - og cate blanchet er forrygende som altid - og brad er jo bare lækker. Enormt barsk og tankevækkende. En film værd at se!

Sister Bonde sagde ...

Helt fantastisk film bibotøs, og så bare til en 50'er.

Stine sagde ...

Babel er fantastisk. Intet mindre!

Sister Bonde sagde ...

Simpelthen Stine - der står at den fik 7 oscar-nomineringer, men ikke om den vandt nogen af dem. Det havde den ellers fortjent.

Lise sagde ...

Ser at vi har samme smag i dvder ;-) Flammen og citronen så vi faktisk kun til slut fordi vi var SIKRE på at den måtte blive bedre!
(kæft en skidt film)

Anonym sagde ...

Jeg har ikke set nogen af dem og de danske har jeg overhovedet ikke lyst til at se. Det er ikke fordi at jeg generelt har noget imod danske film - men de to tror jeg ikke at jeg kan lide.

Sister Bonde sagde ...

Ved ikke rigtigt om det har noget med smag at gøre Lise ;o)
Swester har lånt os flammen og citronen. Perfect Stranger og Becoming Jane, fik vi med som gave til den nye dvd-afspiller. Direktøren for det hele, fik vi med, da vi købte det nye tv.
Babel har jeg købt :D

Jens - Babel kan du altså rigtig godt se, den er så flot og spændende historier, der flettes sammen på en smuk måde.

Lotten sagde ...

Jeg er HELT enig med dig mht. både Flammen & Citronen (jeg blev godt nok skuffet over hvor dilitantisk selv de gode skuespillere agerer - bortset fra Mads Mikkelsen) og Babel. De andre har jeg ikke set.

Sister Bonde sagde ...

Og det behøver du så heller ikke Lotte - altså at se dem :D
Men Thure er altså blevet min store helt - altså næstefter Bruce.

Johanna sagde ...

Babel er super fantastisk, og så elsker jeg Becoming Jane :)