mandag den 29. december 2008

Inden julen helt forsvinder

trae skal I lige se dette vidunderlige "træ", som blev købt i Stjær, for ingen penge. Det er og bliver en glæde, at skulle sætte det frem hvert eneste år. For godt nok er naturen skøn til selv at klare pynten, men til næste jul, skal der prøves med en lille lyskæde osv.

Dagen var tiltænkt et meget hurtigt smut til frisøren, så fruen kunne blive frisket op til på onsdag. Det blev et smut på 3 timer, for frisør Birgit gik hvert et hår igennem, og kom lidt striber der og lidt farve der. Dejligt, når de tager sig den tid, som man ikke havde bestilt. Derefter indkøb af strømper osv. osv. til den festlige aften - glæder mig allerede.

Nu skal resten af dagen gå med udpakning af ny printer, og få den til at virke, den gamle var desværre gået i stykker. Øv. Men elsker at bruge tiden, og få det hele til at virke samt gå op i en højere enhed.

Sidst, men ikke mindst, sendes de bedste tanker til nordjylland, hvor Stine har sendt tanker retur, så tanken i dag kunne fyldes med diesel til kr. 6,89. Skønt.tur Billedet er fra turen til Stege i dag, i baggrunden ses Dronning Alexandrines bro i dejligt solskin. Ærgerligt at man ikke kan få det bedre på billede, for det er så smukt, når ens øjne beskuer.

10 kommentarer:

Stine sagde ...

Så virkede det alligevel - fedt :-)

Sister Bonde sagde ...

Nemlig Stine - skulle bare have kørt lidt længere, for så kom prisen ned på 6,78, men jeg er supertilfreds.

Kat sagde ...

Sister,
Kan du saa pakke benzin/diesel kufferten og komme over til mig. Lige nu betaler vi like omkring 6.80 kroner for en gallon (lige knap 4 liter)!!! Det er ren fryd efter at have vaeret oppe paa naesten 21 kroner for en gallon i sommers til slet ikke at have benzin (Ja, vi loeb toer for benzin i 3 uger) og saa til nu. Vi koerer og koerer:)
Flot trae ellers.

Sister Bonde sagde ...

Kat - det er et tilbud, som ikke kan overhøres, er på vej :D
Meget smukt træ, som simpelthen er/var for billigt, kunstneren fik "skæld ud" :D

Anonym sagde ...

"Træet" bliver helt fantastisk med en lyskæde. Jeg er sikker på at det både bliver stilfuldt og elegant!

Sister Bonde sagde ...

Tror jeg nemmerlig også Jens - sådan en lillebitte diodedims - må findes til næste jul ;o)

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Fedt juletrae. Jeg kunne godt finde paa at lade den staa ude hele aaret og lade nogle aerteblomster gro op ad den i sommermaanederne... :)

Sister Bonde sagde ...

Det var da en af de bedste ideer til dato - Tina - det er da lige det der skal ske. Tak, tak, tak.

kludemutter sagde ...

Pil er ikke det værste vi har ;)
Træet er bare flot.Syntes tit de pileflettere ikke ved deres værd,
ærgelig. For det er jo et håndværk.
Yt.

Sister Bonde sagde ...

Kludemutter - så meget hjertelig velkommen - og i den grad tak for vise ord. For hvor har du ret, gav kun kr. 165 for dette kunstværk, og det er totalt uhørt. Alt, alt, alt for lidt.