synsmæssigt måske nærmere julekærlighedsmad.
Dyrt men godt. Fik retten serveret hos veninden i Stjær i søndags og tænkte - det er lige noget for drengene. Det var det.
Fik slagteren til at lave 6 stk. napolisteaks - ikke for tykke - kaldes også venøsteaks.
Kom frisk høvlet parmesan på steaksene, derefter godt med hakket persille, slut af med en skive lufttørret skinke. Rul steaksene og "lås" med en kødnål eller tandstik. Brun i olivenolie på alle sider og kanter, drys med salt og peber. Hæld ca. 3 dl. Marsala-vin over, lad det simre til det virker gennemvarmt. Ca. 10 - 15 min. Kom et ½ kg. cherrytomater i, og lad dem simre med i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.
Kom evt. mere persille i. Serverer pasta, råstegte kartofler eller bare et godt brød til samt rucolasalat.
Det var nemt og rigtig godt - velbekomme herfra.
Er den der er smuttet ind til det sædvanlige besøg hos hudlægen, biblioteket og handle. Må ligesom have ordnet en masse, inden arbejdslivet starter på mandag.
10 kommentarer:
God ide, det må jeg prøve at lege med:)
Altid skønt at lege Sifka - rigtig god fornøjelse:D
uhmmmmm - jeg bliver helt lækkersulten - god ide der skal prøves :-)
Marianne - de hedder rigtigt "Italienske ruller", så det må lige være noget for jer. God fornøjelse ;o)
Du gør mig lækker-lækker sulten. Den skal prøves. Tak for opskriften
Bare kom igang Manna - du vil ikke fortryde :D
Selv tak.
Mmmm, hvor ser det lækker ud!! :-D Det må jeg vist forsøge mig med...
Mange hilsner
Birthe
Det ER lækkert Birthe, dejligt man kan få lov, at inspirere dig - bare en gang i mellem :D
Jamen det kan du skam - jeg henter jo inspiration alle steder fra - og i går faldt jeg i søvn savlende over en amerikansk kogebog, som jeg helt sikkert skal have lavet noget fra :-)
Mange hilsner
Birthe
Birthe - det kan kun glæde mig - ikke at du savler :D - men at du får inspiration her.
Send en kommentar