lørdag den 19. april 2008

To vigtige

ting er gjort i dag. Jens har slået græs for første gang i år, så der er noget så smukt. Tænk, det er virkelig én af de dufte jeg savner - nyslået græs - samt duften af dyner og nyvasket sengelinned, som har hængt ude hele dagen, som det har gjort i dag. Hmmmmm, der er gået et år nu, mon den kommer retur, den kære lugtesans. Vi giver den lige et år mere ;o)Den anden er: at jeg har skrevet et langt brev til naboen. Nu skal Jens lige læse det igennem, rette til osv. Han er og bliver en større diplomat end jeg - indrømmer det blankt ;o) Om det bliver sendt eller ej - det får I nok besked om. Det er lørdag og sønnen er taget til København - tænk vi er alene hjemme for første gang i evigheder - uuuuuuuhhhhhh, hvad kan det ikke ende med? Fortsat god weekend derude.

11 kommentarer:

Anemone sagde ...

Gi meg nummeret du, så skal jenta bli vekket, helt klart !!! :-)

Morgen hilsen fra Norge, kykkeliky !!! vekkerklokke...

Det blir meg det :-))))

Sister Bonde sagde ...

Sender mail med nummeret til jenta Anemone - du er bare en kammerat ;o)
Kykkeliky retur - bare for skøn er du.

nina sagde ...

Uha, uha, det kunne vel udvikle sig til "kærestedag" som hos Et cetera! ;o) Godt du fik skrevet brevet, uanset om det bliver sendt eller ej, er det godt at få tankerne ud af systemet og ned på papiret!

Sister Bonde sagde ...

Lige præcis Nina - Jens har ikke læst det endnu - venter i spænding og håber på kæresteaften ;o)

henry sagde ...

Jeg har også fået lugten af nyslået græs i næsen i dag. Vi er også alene hjemme, så gad vide om "kærestedag " også gælder her!.

nina sagde ...

Åhhh, lad "kærestedagen" sprede sig over det ganske danske land. Og Unger: skrub så i seng!!! ;o)

Det gule hus sagde ...

Ja, det må være frygtelig ikke at kunne lugte,
-krydser fingre for at det kommer inden der er gået et år.
Mon det dur at lade Jens rette brevet til det kan blive alt for diplomatisk, kærste weekend uhhhhhhhhhhh altså mon det nu går :-D

Sister Bonde sagde ...

Henry - hvor du heldig, at du kan lugte det - jeg savner så meget. Men i dag synes jeg at få snerten af parfume, i guder mand, det er over et år siden.
Kærstedag gælder alle steder, hvor der er kærester ;o)

Nina - det indfører vi med det samme. Du får mine unger 1 gang om ugen og jeg får dine ;o) Måske bare ikke samme dag.

Lis - det er rædselsfuldt - men et cetera bliver ved og ved og ved med at sige, den nok skal komme retur. Vælger at tro på hende ;o)
Og nej - det var ikke smart at lade Jens læse det, for nej det kan man ikke sende. Hmmmmmmm, vi lader det ligge lidt.
Kæresteweekend/dage er skønt.

billedmager sagde ...

Det kunne ende med at han kørte en tur med hans familie siddende ved siden af, lige som det skete idag, hvor min yngste kørte familien til Esbjerg så vi kunne Menneske ved Havet. Jo det er en ny epoke at unger tager mere og mere af sted hjemme fra også vi gamle overladt til os selv og hinandens selskab.
Så kommer jeg i tanke om en efterlysning i vores lokal avis. En ung mand havde lige fået sit kørekort og havde familiens bil og havde kørt i den uden at vende hjem. Moderen spurgte om der var nogen der havde set ham!

Sister Bonde sagde ...

Billedmager - jeg vil glæde mig så meget til, at han kører os en tur. Men det har lange udsigter, ikke til at få tid til teoriprøve og køreprøve. Det er for dårligt.

Er han dukket op den unge mand?

billedmager sagde ...

Det ved jeg ikke . Det var noget jeg læste for et tre år siden. Jeg synes, at det er en uhyggelig historie.