lørdag den 30. juni 2007

Ingen gevinst

overhovedet, øv, jeg kunne godt have brugt en lille million el. to. Men det blev altså ikke mig, blev det dig?

Entréen

Robert svigtede os i går, derfor er han kommet forbi i dag, af egen fri vilje. Skønt. Nu er han færdig med, at lægge fliser i køkkenet/stuen, så nu gælder det entréen. Dvs. når fliserne er lagt, er der ingen undskyldning fra min side længere. Jeg må i gang med at slibe alt træværket på trappe og gelænder, hader det, men det skal man jo før, man kan komme i gang med det sjove, at male.

Tillykke

til Maria, som i dag bliver 5, håber du får en rigtig dejlig dag.

Da Maria blev født, synes min lillebror, at det var fantastisk, så mange som havde hejst flaget. Godt nok var det på en søndag, men alligevel.

Men det skyldes nok nærmere, at denne kvinde også har fødselsdag i dag. Men nu bliver der jo ikke flaget officielt længere. Jeg hejser flaget for dem begge.

fredag den 29. juni 2007

Klar

Billedbladet ligger klar, Birgit er klar og jeg er klar. Birgit får altid lov til at bestemme, hvad der skal ske, hun ved bedst, og jeg er tilfreds.

Skal jo være fin til barnedåben på søndag. Her ved jeg at svigerinden er klar. Jeg tager til Vestsjælland og så skal vi nyde, at tude sammen, når de kongelige troner frem på skærmen, det bliver bare så skønt.

Hvad kommer prinsessen til at hedde? Mit forslag: Thea, Henrietta, Ingrid, Elizabeth.

Malergården

Vi har en spændende nabo, som er så berigende og levende, at vi andre godt kan gå og ligge os. Vi kommer ikke op på højde af hende. Hun er 81 og aktiv kunstner så det forslår.
Efter ca. 1½ år, fra vi var flyttet herned, opstod der et venskab mellem min mand og naboen. Det startede vist med, at min mand gerne ville låne hendes dejlige store græsslåmaskine, som så endte med, at min mand nu slår græs både hos naboen og os selv. Det er en ganske god aftale for begge parter.
For ikke mange dage siden, tog jeg børnene med over på besøg. Vores søn, som er temmelig kunsterisk anlagt, (gad vide, hvor han har det fra?) blev fuldstændigt opslugt og imponeret, af hvad der foregår, her lige ved siden af. De 2 talte sammen, som om at de var jævnaldrene, det var dejligt at høre. Datteren fik lov til, at afløse faderen mht. at slå græsset indimellem, så kan der tjenes lidt der.

torsdag den 28. juni 2007

Bonderøv

Syn for sagn, broderen bærer stolt sit navn. Men nu er han ikke ene, vi må arrangere et fællesbillede - snart. Måske vi skulle lokke far med.

Valg

Nu hvor Lucie bringer det på banen, hvad skal vi vælge? Sort el. rød. Sort har vi og har haft i mange år og den holder jo fortsat, men rød, det kunne være lidt spændende?

Sådan nogenlunde ser den gamle ud, den er fra 1987 og har sorte "ben".

Det går fremad

og det går stærkt - endelig. Robert knokler nu på 3 dag og har lovet at han bliver færdig i morgen. Dvs. at vi kan gå på de smukkeste fliser her i weekenden. Jamen altså kan I forstå det derude? Når man ikke har set på noget smukt i den kommende stue, siden november, så glæder det mig bare så meget.
Jeg fik lov til at lægge den sidste lille flise - jubiii.

Keramik i Middelfart

Så har stormen lagt sig, det var dog bare et helt uhyggeligt døgn.

I dag har jeg så lyst til at vise jer, mine seneste indkøb inden for keramik-verdenen, som jeg bare er så forelsket i.

Ovenstående er som en kano - meget fin tynd åbning - den er ca. 50 cm. lang og 14 cm. høj og bare så smuk i mine øjne. Trykkende på siden skal forestille forstenede pindsvin. Kunsteren er: Charlotte Boesen. Kik ind på siden og nyd denne dejlige piges univers.

Andet indkøb blev denne smukke skål, med små landskaber indflettet.

Her er kunstneren Kirsten Hindhede og hun er altså bare en sprælsk og skøn tøs, som laver så meget forskelligt, at man bliver helt forpustet. Ups kom også til at købe en "fugl på storkeben", kan ses på Kirstens hjemmeside. Min står i sommerhuset, hvor min svigerinde er i gang med at finde sten, som som fuglen skal stå i. Skønt at have folk til det grove ;o)

Jeg var meget tæt på at købe hos Anitta Due også, indtil jeg fandt ud af, at det havde jeg allerede gjort for en del år siden. Det er hendes små blåmuslinger, som bare er så dejlige. Men hun har altså præsteret nogle meget smukke kæmpeskaller, som bare må hænge på min væg, engang.

Bliver desværre nød til at begrænse mig.

onsdag den 27. juni 2007

Halloooooooo

det er sommer, hvis der er nogen, som har glemt det. Det er da godt nok et helt utroligt vejr. Hernede sydpå, er det totalt orkanagtigt. Har lige været i byen for at handle, og jeg var ved at blive blæst omkuld. Fy da føj. Er der nogen, der har gemt en mariehøne, så send den nu. Tak.

Forældrekøb

Vi har købt en lejlighed til datteren, måske er vi tossede og bevæger os ud, hvor vi ikke kan bunde. Men hvad gør man? Vi har undersøgt alle bomuligheder.
Kollegieværelse blev næsten lige så dyrt om måneden, som hvad hun skal sidde for i den købte. Lejelejlighed kom så højt op i de månedlige udgifter, samt der skulle ligges 6 mdr. forudbetalt leje i depositum, at det var helt uhørt.
I den købte lejlighed er der mulighed for at der kan bo 2, (og det skal der), så de kan deles om udgifterne. Værelsestørrelserne er næsten ens, og der er en meget lille altan til begge værelser.
Hun skal klare sig på SU, fritidsjob og passe studierne på Rysensteen Gymnasium.
Lejligheden overtages 1. august, så er der lige tid til at få vasket og måske malet lidt, inden skolen starter 15. august.
Spørg lige om hun glæder sig - det gør hun - helt vildt. Det bliver bare meget mærkeligt, at nu flytter vores lille pige hjemmefra og skal klare sig selv. Suk, godt det ikke tager mere end en time at drøne ind til Amager.

tirsdag den 26. juni 2007

Krydsord

Indrømmelse. Jeg har en svaghed eller er det en styrke? Jeg elsker krydsord og især Tantens. Det er den eneste grund til, at jeg abonnerer på en avis, og kun i weekenden, for at få krydordene. For hvis ellers internetforbindelsen ville virke stabilt, så kan man jo læse nyhederne på nettet.
Nu skriver jeg "jeg", for det er blevet en kamp. Manden er også blevet grebet, og det er altså bare noget så hyggeligt. Han skriver lidt og jeg overtager, og sådan fortsætter det.
Altså, hvor det lyder gammeldaws, når det sådan bliver skrevet ned, men jeg er af den fulde overbevisning, at det er hjernegymnastik - for begge parter.
Mange er faldet for det nye - Sudoku - det er også fint, men de får lov til at beholde det for dem selv. Jeg synes det er monsterkedeligt. Men heldigvis skal der være og er der noget for alle.

Flisebelægning

Der sker noget, og det er bare så dejligt. Robert er endelig kommet, for at lægge fliser i vores "nye" køkken/stue. Nu hvor jeg ser, hvordan det kommer til at se ud, var det godt, at jeg ikke sendte fliserne retur. Men sikken dog et puslespil. De kan deres kram - håndværkerne.
Tænk jeg tror, at jeg inden 14 dage, kan begynde at indrette stuen. Nej, hvor jeg glæder mig til at se møbler, malerier, reoler, små dimser osv. osv. igen.

Internetforbindelse

SKRIIIIIIG, jeg bliver vanvittig. Der er klumper i forbindelsen og det har der været siden i onsdags, og det bliver værre og værre. Har ringet og rykket for, om de da f.h. ikke snart kan lave det. Måske på torsdag. Over en uge med: Nu virker det, nu virker det ikke, nu virker det. Derfor bliver det så som så med mine indlæg pt. Måske er det optakten til at vende sig til at være uden net i sommerferien. Se positivt på det - min pige.

mandag den 25. juni 2007

Ny t-shirt

Jeg gjorde det, uden tøven, købte den. Kunne simpelthen ikke stå for den, og er alvorlig bange for at den går hen og bliver en yngling. Jeg vil - uden tøven - have den på, når jeg er sammen med brødrene.

Blog-afhængighed?

Kan man blive afhængig af blog? Tænke i blog, læse den og den blog, finde en blog, har han/hun svaret da jeg skrev en kommentar på bloggen osv. osv. Tænk jeg tror man kan, altså blive afhængig.

Blogverdenen var overhovedet ikke noget jeg kendte til, før efteråret sidste år. Min svigerinde i Nord-norge, havde skrevet speciale om en bestemt blog her fra Danmark, og anbefalede mig, at begynde at læse den. Det gjorde jeg, og jeg blev afhængig med det samme. Må og skal ind hver dag - gerne flere gange - for lige at se om der er kommet et nyt indlæg.

Efter at jeg er startet på min egen blog, er det da blevet helt sindsygt med afhængigheden. Nu er det jo ikke bare den blog, som jeg "plejer" at besøge hver dag, men alle de andre, skønne mennesker, som beriger mig med små kommentarer, og som bare giver mig så megen viden og glæde, som jeg må og skal ind og besøge hver dag. Det er jo sjovt.
Er det en god afhængighed? Det tror jeg.

Men hvad med omgivelserne. Bemærkningen fra ens kære, er jo, "du sidder der hele tiden" - altså ved pc'en. Lige nu har jeg næsten mareridt over, at der ikke er forbindelse til nettet i sommerhuset, og vi skal være der i 14 DAGE. Hjælp.

søndag den 24. juni 2007

Vores mor

blev hestegal som 50-årig. Vi har godt nok altid haft heste, men pludselig tog fanden ved hende, så var der dømt heste i overflod. Hun har på over 20 år, skabt en indbringende forretning - uden iværksætterstøtte - som udelukkende drejer sig om, at folk kan komme og "få" en ridetur i skoven. Hvis man ikke har prøvet det før, kan man få en ridepige med, som støtter og vejleder.
Det er en kæmpe succes. Folk valfarter dertil og skrives op mange uger i forvejen, for at sikre sig "deres" hest.
Hun har lovet, at begynde at trappe lidt ned, for det er hårdt. Sælge nogle, så der ikke er så mange. Jeg gætter på der er omkring 40 islandske heste.
Hun fortalte da også stolt for en del måneder siden, at nu havde hun solgt 3. Da jeg så spurgte forleden dag, hvordan det gik med at sælge, var svaret: Åhhhh, far og jeg kom til at købe 2 her forleden dag. Hun havde et kæmpe grin på.
Vi er stolte af hende, mine brødre og jeg.
Det er min bror, som har taget det billedet.

Gave

Jeg elsker at give gaver, men at få er da også skønt. I går lokkede tøserne mig ind i den skønneste butik i Stege. Jeg må have overset den, når jeg har været der, heldigvis, for nu bliver det dyrt.
Men nogle sekunder, hvor jeg må ha vendt tøserne ryggen, fik de pakket de skønneste 2 stk. lavendelsæber ind til mig. Det sku jeg ha, for de er bare så imponerede over, at jeg har taget kørekort til lastbil - i min alder. Måske de mener jeg bliver meget beskidt, hvis jeg en dag bliver trucker-tøs.
Nattens dronning er bare så smuk i dag, synd at blomsterne kun holder i 24 timer.

lørdag den 23. juni 2007

Hekseaften

Ummmmm, for en dejlig himmel, lige til at flyve afsted. Men jeg bliver her hos manden og nyder den flotte stille aften.

Gulvet

Synes lige I skal se, hvordan det ser ud - gulvet - for det er jo egentlig ret flot. Som et maleri.

Restaurant bryggers

blev det her til aften. Det er koldt udenfor og manden, havde, som mænd skal, tændt op i grillen og synes vi måske godt kunne sidde udenfor. Det synes jeg ikke. Vi har jo fortsat ingen stue/spisestue efter 8 mdr., og da gulvet fortsat er vådt efter seneste betonpålæggelse, blev det bryggerset. For at gøre det bare lidt hyggeligt, knoklede jeg lige med et interimistisk forhæng foran oliefyret, og det blev da ikke så ringe endda. Spandene bedes I venligst se bort fra. Maden var go, og nu vil vi drage til havnen for at nyde udsigten og bålet sammen med alle de andre.

Det blev en grinetur

og en af de rigtig gode. For delen da, hvor har vi grinet, og hvor er det bare dejligt, at bevare kontakten, når vi ikke er sammen arbejdsmæssigt længere.
Vi har simpelthen vendt hele verden på en tallerken og det uden undtagelse. Den ene er lige blevet mormor og den anden skal være det om en uges tid, så det blev der virkelig snakket meget om. Jeg blev helt misundelig, men kan dog godt vente nogle år, inden det skal blive min tur.
Hvis din vej engang falder forbi Stege, så er Davids en pragtfuld frokostrestaurant og Slagter Stig (Støberiet) er både til frokost og aftenmåltid.

Sovetryne

Plejer aldrig at se film om aftenen, og især ikke når jeg har været væk hele dagen, og kommer sent hjem, og manden allerede sover. Men jeg blev fristet til at købe: Man to Man og da den var kommet med posten, satte jeg mig og så den. Rigtig fin film.

Skulle også lige læse nogle kapitler i bogen, inden godnat, og kunne alligevel ikke sove. Hmmmm. Stod op allerede 5:30 for at gå i seng igen med te og bog, og så faldt jeg i søvn. Dejligt.

Nu vil jeg gøre klar til tøsefrokost i Stege, med 2 "gamle" kollegaer. Det bliver dejligt med nogle gode grinetimer. Rigtig god Sankt Hans aften til alle.

fredag den 22. juni 2007

Hun fik det

diplomet, derfor lettere rystet på hånden, uskarpt billede, uffff. Det var en dejlig dag, hvor alle var rørt til tårer. Mange års hårdt arbejde - slut. Jeg er bare så sur over, at jeg ikke fik en slikpose. Det gjorde de børn, som fik lov at gå op sammen med deres mor. Jeg havde fortjent en slikpose - havde jeg.

Dimission

I dag skal jeg en tur nord for København. En af tøserne skal have overrakt et stykke papir på, at hun nu er "et eller andet fint" inden for pædagogikken. Noget bachelor-noget.

Jeg vil glæde mig til at sidde i salen og klappe - af os. Det er nemlig mig, som har rettet, oversat hendes kragetær, skrevet ind og sat op og udgivet, så hun kunne aflevere sine opgaver til tiden.

På trods af regn, tunge skyer osv., bliver det en dejlig dag. Ha det godt derude.



torsdag den 21. juni 2007

Sister Bonde

Hvorfor dette navn på en blog?
Jeg er født uden for ægteskab og, havde i de første 13 måneder af min levetid, mors efternavn. Mine forældre blev gift og jeg var med, som den eneste. Her fik jeg fars efternavn. Da jeg var knap 2 år, kom første lillebror til verden, han fik fars mellemnavn Bonde. Der gik yderligere 2 år, så kom den næste lillebror, han fik Bonde som mellemnavn. Da jeg var 19, kom sidste lillebror til verden (fortsat de samme forældre), han fik Bonde som mellemnavn.
Da det blev gratis, at skifte/få andet navn, spurgte jeg far, om det var ok, jeg tog Bonde som mellemnavn. Det var det, men ikke fra brødrenes side: "Det hører kun til den mandlige del af familien", fremturede de.
Efterhånden tror jeg de har accepteret, derfor blev det til Søster Bonde, og det er jeg stolt af.

Sej tøs

Hvor er det bare flot. Lige startet på at løbe - forsigtigt - og så tilmelder hun sig et kvindeløb, og kommer i mål i rimelig tid. Men ikke nok med at hun gennemfører, det er i ført rigtigt løbetøj, og her skulle der godt nok overskrides nogle grænser.
Jeg er rigtig meget stolt af hende. På billedet har hun det største smil på.
Tillykke til alle jer andre seje kvinder, som også klarede det.

onsdag den 20. juni 2007

Nyt gulv

Endelig. Efter et ½ år med gulv uden fliser, med buler, revner, løse sten, skæve overgange fra fjernede mure og ikke mindst STØV, fik køkkenet/stuen belægning på. Det er lige før - også kun lige før - at jeg synes belægningen er så smuk og blød, at jeg leverer 42 m2 indkøbte fliser retur.
Men hvor bliver det godt, når det hele er overstået. Ombygningen har stået på siden november 06, og det er simpelthen for lang tid. Ved godt det er tidligt at tænke på, men bare det at kunne se frem til at holde jul, åbne kasserne med julesager, som ikke var fremme sidste år. Ihhh, hvor jeg glæder mig.

Aftensol

Det var umuligt at krybe i seng, når aftenen var så smuk, som i går. Billedet er taget kl. 22:30, hvor jeg gik og nippede lidt i en hunderosenbusk, bare for at nyde den smukke, smukke aften.
G'morn til alle, og nyd det.

tirsdag den 19. juni 2007

Tudekluden

kommer i brug i dag. Jeg er en udpræget snøfter, når Hokus Krokus går i luften kl. 20, selvom det er en genudsendelse, tuder jeg hver gang jeg ser, hvor lykkelige de bliver for deres nye have. Jeg har ofte og tit, sagt til min familie:
Nu tar mor ALENE i sommerhuset i 3 dage, tænk over den, søde.
Der sker ingenting. Men jeg har også 3.500 m2 og det er nok en alt for stor mundfuld for Puk, at gå i gang med. Men hun ku da prøve - ku hun.

En vinder

Skøn post i dag. Tillykke du er den heldige vinder af en mixkasse fra Aarstiderne, levering i den følgende uge. Hvor er det bare dejligt og, hvor jeg glæder mig helt vildt. Ummmmmm, kan ikke vente.

mandag den 18. juni 2007

Læhegn og skov

I 2005 kørte min mand og jeg en tur for at besøge Møns Klint. Det skulle vi måske aldrig have gjort, for det blev en af de dyreste køreture i vores liv.
Vi faldt pladask for området og selvom vi "næsten" lige havde købt en gård, som vi var i fuld gang med at sætte i stand i Vestsjælland, købte vi et hus i Langebæk Kommune.
I over et år sad vi med 2 huslejer, det er så, hvad det er og vil, men det var ikke sjovt med usikkerheden, og vi glædede os bare så meget til at komme ned til vores lille smukke plet.
Vores hus ligger med åbne vidder til alle verdens hjørner. Ingen ting som forhindrer os i at nyde den smukkeste udsigt over mark, skov og vand.

Men man er jo ikke altid herre over, hvem man får som nabo - desværre. I dette tilfælde er vores nabo meget glad for tilskud fra EU til at anlægge skov og læhegn.
Sidste år plantede naboen læhegn 5 m. fra vores stuevinduer. Her har vi så taget konsekvensen, og byttet om på køkken og stue (ret bekostelig affære), så køkkenet nu vender mod syd. Det vil om nogle år gøre, at vi kan gå ud i en lille lukket gård, omkrandset af 10 m. høje træer. Men det gør nu ikke så meget, et langbord med skøn dug på, og den sydlandske stemning vil være der.
Stuen vender nu mod Nord, dermed kan vi fortsat nyde den skønne udsigt ud over Bøgestrømmen.

Det sluttede brat den 2. maj. Uden at fortælle noget om det (skal vedkommende vel egentlig heller ikke - men almindelig god "nabo-omgangstone"), er der plantet skov, direkte op til vores have/skel. Om nogle år er vi lukket totalt inde i skov.
Det "brune" stykke på billedet, viser, hvor den nye skov kommer.
Vi er kede af det, men må se fremad og finde lyspunkter, f.eks. kommer der mange flere fugle, og det er skønt.

lørdag den 16. juni 2007

Udfordringen - de 10 bud

Jeg er blevet tagged af Et Cetera, med bud på, hvad der giver mig sol i maven.

Efter hastigt at, have skrevet mine 10 forslag ned, spurgte jeg - henkastet - manden i mit liv, om han ville gi' 10 bud på, hvad der betyder mest for mig. Han tog det meget seriøst og de 2 lister blev sammenlignet, og hvor var de dog ens.
  1. At give gaver. Det elsker jeg simpelthen. Hvis jeg har fundet noget til en person, som jeg lige synes passer, så kan jeg da ved gud ikke vente 7 måneder, inden vedkommende har fødselsdag med at gi.
  2. Bøger. Jeg er besat af at læse. Sender ca. 4 gange om året, en mail ud til bog-pigerne med anbefalinger af de bøger jeg læser og det bliver til en del.
  3. Kunst. Måske især keramik og glas. Har dog også huset fyldt op med grafik og malerier.
  4. Familien. Min mand og mine børn og så er jeg vild med familietræf, store fester, rigtig jul med alt, hvad der til hører. Påskefrokost. Sammenkomster i sommerhuset.
  5. Huset. Elsker det. Bare ærgerligt vi har en nabo, som er ved at lukke os fuldstændigt inde med læhegn og skov. Vores vidunderlige udsigt, ud over de dejlige marker og Bøgestrømmen, vil om nogle år være væk. SUK, det var et sidespring.
  6. PC. Jeg er og bliver computernørd. Blog er bare helt nyt for mig og det er skønt.
  7. God mad og vin. Måske i sær vin, elsker et godt glas rødvin.
  8. Rejser. Foretager gerne mange weekend-ture til byer i Europa i løbet af året, enten med manden eller
  9. Tøserne. Dem kan jeg ikke undvære. De giver mig så meget. Veninder gennem mange år.
  10. Danmark er jeg vild med, synes det er smukt og godt at bo i. Og så de kongelige, ja her må gerne grines, men jeg holder af dem, gu gør jeg, og jeg står ved det.

Rækkefølgen er helt tilfældig.

Stort erhvervskørekort

Synes der skulle ske noget nyt i mit liv. Har lige rundet et skarpt hjørne og, hvorfor så ikke bevise overfor dig selv, at du stadigvæk kan. Jeg stoppede med mit faste smilende, bukkende, "til-tjeneste", servicemindede job 1. marts for at prøve noget helt andet. I min branche er det efterhånden blevet så svært, at være et glad menneske, hver dag. Folk behandler ikke én med respekt længere, det var daglige skæld-ud-er, trudsler og hadsk tale, som gjorde mig meget ked af det.
Derfor stort kørekort.
Det har været nogle meget givende og skægge uger - men også meget svære. Var sammen med nogle dejlige trucker-drenge, som bare var så søde, at jeg jo måtte blive mor for dem alle sammen.
Efter 6 uger, inkl. glatførekørsel på Djursland-Ringen, bestod jeg teorien (med 0 fejl - ud af 100 spørgsmål) og køreprøven. Jeg er ikke sikker på, om kortet skal bruges erhvervsmæssigt, da det er en meget hård hverdag. Respekt til alle gutterne derude. Men det er godt nok sjovt, at styre disse kæmpemaskiner, og det er så fedt, at kunne sige: Jeg ku sgu.

fredag den 15. juni 2007

En kop kaffe

Siden november 06 har jeg læst en blog, hvor skriveren er meget glad for kaffe. Jeg har ikke drukket kaffe i 20 år eller mere. Men med al det læsen om, hvor skønt det er, at drikke en god kop kaffe, tog jeg mig sammen. Så efter ganske langsom optrappen med en mundfuld én dag - vente en uge - og så lidt mere, er jeg nu oppe på 2 kopper Senseo-kaffe om DAGEN, og det kun over 2 måneder.

Var på besøg hos mine forældre en formiddag og sagde: Ja, tak - jeg vil gerne have en kop kaffe. “Jamen vi kan godt lave en kop the” - var svaret. Nej, nej - kaffe er fint.

Blog-læsning har altså ført til, at jeg nu kan drikke kaffe - med mælk og lidt sukker (det gjorde jeg vist ikke i "gamle dage"), hmmmmmmm, ikke så godt, men det smager jo dejligt.

torsdag den 14. juni 2007

Middelfart

Nu skulle det være, en tur til Middelfart. Det er ellers meget svært at få svigerinden væk fra sommerhuset, om ikke totalt umuligt, men jeg lokkede med keramik museet Gimmerhus.

Det er altså et besøg værd, bare huset, haven, omgivelserne er så smukke,og i sær på en smuk sommerdag.Vi lod bilen stå ved museet, gik gennem haven ned til Havnegade.

Her er haver, hvor ejeren må være meget opfindsom, for at få det bedste ud af arealet. Udsigten fra de små niveauer, er den gamle og nye lillebæltsbro, smukke skibe og et liv, så man kun kan blive misundelig.
Vi fortsatte med at besøge det ene dejlige keramikgalleri efter det andet og indkøbsposerne blev tungere og tungere. Det gamle museum, som ligger i en bygning fra 1705, er et skue og besøg værd. Ligger ved kirken.
Middelfart er så smuk, at det er synd ikke lige at stoppe op og nyde en evt. frokost hos fiskehuset Strib i havnen. Prøv det, næste gang du er på vej tværs gennem Danmark.

onsdag den 13. juni 2007

Sommerhuset

Vi er så heldige, at have en lille del i et familiesommerhus, som ligger det mest vidunderlige sted i Danmark. Det er en lille strand, hvor der kun er 5 sommerhuse, som alle ligger direkte til vandet. Alle husene er beboet af folk, som enten har arvet eller overtaget efter den ældre generation siden 1920'erne.
Dvs. alle kender alle og ofte er der sammenkomster, hvor hele verden vendes i diskussioner.
Der er ingen, som er meget for at fortælle, hvor stranden ligger, for vi vil jo så nødig have den overrendt. Egoister, ja det er vi. Men for nogle år siden, blev stranden omtalt i en lokal avis, og siden valfarter lokalbefolkningen dertil, og det er hyggeligt. For så er der dejligt liv.